Groene asperge salade met walnoot en feta
Ingrediënten – 350 gram groene asperges – 180 gram kerstomaatjes – 50 gram feta kaas – 20 gram walnoten – 2 eetlepels olijfolie – 1 eetlepel balsamico azijn – peper en zout |
---|
Bereidingswijze
1. Vul de waterkoker en zet aan.
2. Snijd aan de onderkant van de groene asperges ongeveer 4 cm weg.
3. Snijd de rest in stukken van 4 cm en doe in een ruime kom.
4. Giet het kokende water er overheen en laat 2 minuten staan.
5. Halveer ondertussen de tomaatjes.
6. Giet de asperges af en doe de tomaatjes bij de asperges in de kom.
7. Voeg de olijfolie toe en breng op smaak met peper en een klein beetje zout.
8. Verdeel over twee borden en brokkel de feta kaas erover, verdeel de walnoten en maak het af met een scheutje balsamico azijn.