Courgetthi carbonara

Ingrediënten voor 2 personen
– 4 courgettes
– 1 eetl kokosolie
– 150 gr gerookte spekjes
– 250 gr champignons
– 4 teentjes knoflook , gesneden
– 1 avocado
– 1 eetl bladpeterselie, fijngehakt
– 1 sjalotje, fijngesneden
– 1 theel witte wijnazijn
– 2 eieren
– keltisch zeezout en versgemalen peper, naar smaak

 

Bereidingswijze
Maak spaghetti sliertjes van de courgettes. Smelt de kokosolie in een koekenpan boven middelhoog vuur en bak hierin de spekjes. Voeg daarna de champignons toe en bak deze mee. Bak tot slot kort de courgetthi even mee tot deze zacht zijn. Pureer de knoflook, avocado, bladpeterslie, sjalot, witte wijnazijn en eieren tot een egale massa. Roer dit nu door de courgetthi en verwarm nog even mee.

Eet smakelijk!

juli 19, 2018